fredag 30. oktober 2009

Tablet-pc'er bestilt

Da har jeg bestilt 5 stk HP Pavilion tx2-1160 12'' WXGA Multitouch (NB! Ikke kjøpt hos leverandøren pekeren går til, men hos firmaet fylket har innkjøpsavtale med) til en ikke alt for høy pris.

Vi har altså endt opp med samme type Tablet som to av våre lærere i prosjektet allerede har, men en noe nyere modell. Sikkert greit for vår IT-avdeling også at det er samme merke?

Tablet-pc'ene fra Fujitsu og Dell lå på et noe høyere prisnivå, så ved å velge HPs modell hadde vi råd til å kjøpe inn flere - og tilbakemeldinger vi har fått tyder på at modellen er god nok, det virker ikke som vi tar en altfor stor sjanse ved å kjøpe denne modellen.

Uansett blir det spennende å prøve ut en Tablet, både i klasserommet, til retting, på møter, på reiser, i godstolen, osv. De blir da til sammen sju stk som skal prøve ut slike pc'er; to norsklærere (Hanne Nicolaysen og Eirik Stokke), en engelsklærer (Michelle Weme), en realist (Berit Reitan, matemaikk, fysikk og naturfag), en helse- og sosialfaglærer (Marit S Sund), en områdeleder (Vanja Thoen, som også har noe undervisning - og dermed retting - i norsk) og en utviklingsleder (undertegnede). Jeg håper alle skriver litt om sine erfaringer i bloggen her gjennom skoleåret.

Kanskje noen der ute som allerede bruker Tablet-pc har noen gode tips om bruken og nytteverdien som de kan skrive i kommentarfeltet her også?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar