onsdag 28. april 2010

Sluttpresentasjon av prosjektene

29. -30. april avsluttes IKT-prosjektene i BFK med symposium på Holmsbu. Nederst i innlegget finner du slidsene Hønefoss vgs skal snakke ut fra. Les de andre blogginnleggene for å fordype deg mer i hvordan det har gått med prosjektene!

Prosjektleder Geir vil takke alle de involverte i årets IKT-prosjekter. Dere har gjort en formidabel jobb som skolen vil ha nytte av i mange år framover. Dere har ytt langt ut over det en kan forvente! Dere er flinke til å dele og til å spre erfaringene og kunnskapen dere har tilegna dere. Dette har - og vil fortsatt - spre seg som ringer i vannet på egen skole., og ut over egen skole. Takk for at dere har gjort årets prosjekter særdeles vellykka! Neste steg for deltakerne i prosjektene (og noen flere) er å avholde kompetansehevingsdag IKT på egen skole 5. mai - kun med interne krefter. Programmet vi kan tilby ligger ikke tilbake for andre IKT-konferanser!

Jeg er stolt over å jobbe sammen med så dyktige lærere som dere! Takk for innsatsen, stå på videre!

2 kommentarer:

  1. Imponerende! Tillater meg å være stolt av at dere er en skole i Buskerud. Fantastisk innsats og kompetanse i alle ledd. Lykke til med den 5. mai!

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha! Fint at noen av våre dyktige lærere fikk vist fram noe av sin kunnskap på avslutningssamlinga - bra med slike samlinger som legger opp til deling.

    SvarSlett