fredag 19. mars 2010

Smartboard-ettermiddag

For å komme noen skritt videre arrangerte vi en SmartBoard-ettermiddag torsdag 18. mars for prosjektdeltakerne + noen flere lærere med ulik erfaring fra arbeid med elektronisk tavle fra før, til sammen var vi 14 stykker.

Vi starta opp med litt varm mat og hyggelig prat før vi kasta oss ut i arbeidet. Mange fikk gode tips av hverandre, og nye undervisningsopplegg blei laga. Noen tips om nettsteder som kan hjelpe SmartBoarderne videre blei også gitt. Disse har vi samla på vår bokmerkeside. I tillegg var nok det beste tipset å bli med i SmartBoard-gruppa på Del&Bruk, oppretta av Roy Eide - en av de som følger denne bloggen. Her kan en legge ut tips eller spørsmål, mange er flinke til å dele og hjelpe her, ingen spørsmål for dumme, ingen spørsmål for vanskelige.

Etter hvert som kvelden blei eldre og folk begynte å tusle hjemover fikk jeg gode tilbakemeldinger fra alle deltakerne - økta hadde vært nyttig for alle. Det var godt å høre!

Under er et par bilder (komm: bildedatoen er altså feil ....) fra gode kollegaer som deler med hverandre. Takk for innsatsen til alle sammen!

1 kommentar:

  1. Tips til alle som er på it´s learning. Søk etter Smartboard på Community og du finner nyttige linker og resurser i faget som jeg har opprettet på it´s learning. Faget er åpent for alle. Bli med og del på nyttige resurser.

    SvarSlett