onsdag 4. desember 2013

Inspirasjon

Prosjektsamlinger er inspirende, etter dagens samling fikk jeg en litt ny giv for å hive meg over IAuthor igjen og gjøre ferdig boka jeg holder på med. Jeg ser at jeg har tenkt litt for stort, og med liten tid til å jobbe med dette, så gikk det i dag opp for meg hva meg må gjøre, takket være Bookcreator. Jeg må gjøre det enklere! Lage flere små bøker, ett kapittel blir nå en liten bok. De kan nok bli ferdig i løpet av jula, i hvert fall en:) Jeg tror det kan være bra om vi som er med i prosjektet på Hønefoss vgs kan møtes oftere enn det vi har gjort til nå, slik at vi kan hente inspirasjon hos hverandre.

Jeg har denne høsten  sjekket ut smartbøker, og og dette tror jeg kan være en god kombinasjon med IPad. Det er  bare så synd at det ikke er utviklet smartbøker for vg 2 enda. Smartbøkene har en del funksjoner som er gode, og med boka på padda, så ville ingen ha glemt boka eller rota den bort. En annen ting når det gjelder bøker, er at lydfilene og de interaktive oppgavene til samfunnsfagboka ikke fungerer på padda, så elevene må også ha med seg pc til samfunnsfagtimene...

Jeg får ikke brukt padda så mye i norskfaget som jeg skulle ønske, vi driver mye med tekstproduksjon, og de fleste elevene synes det er best å bruke pc når de skal skrive mye. Dessuten har de som har dysleksi gode programmer som hjelper dem på pc.

Over jul skal jeg igjen prøve meg på et IMovie-prosjekt med klassen, det er jo et artig app. Jeg håper bare at det blir bedre enn forrige gang, og at jeg har lært av de feila jeg gjorde da:)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar